+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Mona Reviews

Hotel ratings

97%
Perfect

by 25 reviews

  • Staff

    100%
  • Cleanliness

    98%
  • Equipment

    95%
  • Comfort

    92%
  • Value for money

    98%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 24.10.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.9.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marcela

family with older children, 30.10.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • - ochotný personál - vůně čistého ložního prádla - kompletně vybavená kuchyňka - možnost zakoupení nealko za rozumné ceny (příště s sebou nic neberu) - bezproblémové parkování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martina

mature couple, 21.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vstřícnost, pohodlí.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 6.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela Lišková

single traveler, 8.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Vse bylo velmi mile,prostredi venkovni a vnitrni,byla jsem velmi potesena.s pozdravem lg☺

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

František

mature couple, 28.3.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Příjemní a ochotní majitelé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 5.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 7.1.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Joanna

young couple, 7.6.2015

Polski

  • Overall rating
100 %
  • Spędziliśmy w "Monie" długi weekend i to był strzał w 10! Pensjonat jest mały i rodzinny, gospodarze bardzo sympatyczny i pomocni. Warunki super, można naprawdę wypocząć. Świetnym pomysłem jest basen w ogrodzie z zadaszeniem, poza tym mozna skorzystać z murowanego grilla, miejsca na ognisko, drewnianej wiaty. Lokalizacja bardzo wygodna - Blisko do Jesenika, a także do szlaków turystycznych. Warto skorzystać z połączeń autobusowych, np. na Czerwonohorske Sedlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Chaloupka

mature couple, 5.3.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Skvělé ubytování,vybavení kuchyně,bohaté snídaně,čistota.... Vstřícné jednání majitele...doporučujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Milan Zavadil

family with young children, 12.2.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Hezký penzion kousek od lyžařských středisek Filipovice a Červenohor.sedlo,příjemní majitelé,všude čisto,pokoje menší,ale dostačující se společnou kuchyňkou a společen.místností s krbem.Naprostá spokojenost.

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivo Hnilica

mature couple, 14.6.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Přenocovali jsme s manželkou dvě noci a musím říci, že penzion je velmi hezky zařízen a vybaven pro pobyt- kuchyňské kouty vybavené nádobím, excelentní sociální zařízení, televize, Wi-Fi připojení. Parkování v areálu penzionu!V okolí budovy penzionu jsou místa s ohništěm, krbem, kouty k posezení jenom tak k řeči při – kávě, vínu, pivu, bazén je excelentní a penzion je též vybaven, to není zanedbatelné, pro přítomnost dětských účastníků. Ano doporučuji pobyt v tomto penzionu! Brno, Hnilica Ivo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniel

single traveler, 11.6.2014

Polski

  • Overall rating
100 %
  • Polecam. Bardzo miła obsługa.

  • Trzeba kierować się adresem i pytać bo pensjonat pod inną nazwą.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Suchánek

mature couple, 30.10.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

- Pelikánová

mature couple, 21.9.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislav

young couple, 25.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Małgorzata

family with older children, 24.2.2013

Polski

  • Overall rating
90 %
  • Fajna baza dla grupy znajomych, do dyspozycji wyposażona kuchnia i salon. Przystępna cena.

  • Mała łazienka.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Lukáš Smékal

young couple, 16.9.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

- Semorová

mature couple, 15.9.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pro naše účely nám ubytování vyhovovalo po všech stránkách.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.